Première van Volvo FE Electric met containerhaak op MATEXPO

26 augustus 2019

Van 11 t.e.m. 15 september is het opnieuw zover – de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Dan zal ook Volvo Trucks zijn primeur voorstellen. De Volvo FE Electric met containerhaak zal tijdens deze 5 dagen voor de eerste keer aan het grote publiek getoond worden!

Op stand A10 van Volvo Trucks zullen zowel trucks, constructiemachines als Volvo Penta tentoongesteld worden. En daarbij zit ook de gloednieuwe Volvo FE Electric met containerhaak!

Maar … wat is er nu zo speciaal aan de nieuwe Volvo FE Electric. Wel, deze truck rijdt volledig elektrisch zonder uitlaatgassen. Dit is gunstig voor de luchtkwaliteit en geluidsoverlast want de truck is fluisterstil, met dit in het achterhoofd is er een mogelijkheid om werken uit te voeren buiten de drukke uren, wat op zijn beurt ook de verkeersbelasting vermindert. Je geniet daarnaast ook van een uiterst aangename rijervaring door de kwalitatieve uitrusting en de weinige vibraties.

Tijdens MATEXPO 2019 zal ook Derma Trucks aanwezig zijn! Kom je ook eens langs om een babbeltje te slaan? Vergeet zeker ook niet je inschrijving te registreren.

Meer interessante nieuwtjes voor u

6 november 2020

Volvo Trucks introduceert in 2021 een volledig elektrisch gamma zware voertuigen!

2021 heeft heel wat in petto voor Volvo Trucks. Na de elektrische Volvo FL en FE die vorig jaar in productie gingen, laten we je vanaf 2021 kennismaken met een volledig gamma elektrische voertuigen voor regionaal transport en stedelijke...

29 oktober 2020

Maak kennis met project ‘Stage V betonmixer’

Niet enkel in de wereld van gewone motoren maar ook in de wereld van industriële motoren wordt ecologie hoog in het vaandel gedragen. Ecologie is in de huidige maatschappij van groot belang waardoor elke sector graag zijn steentje bijdraagt. Ook met...

Even geduld