Mazout Expres positief over hun Volvo FH met I-Save

Vorig jaar leverden we een Volvo FH met I-Save technologie af aan onze klant Mazout Expres. Enkele maanden na de eerste kilometers spreekt Mazout Expres over de positieve ervaring die de I-Save in hun zaak bracht.

Mazout Expres mag dan wel in de brandstofsector actief zijn, toch schenken ze veel aandacht aan het verbruik van hun eigen trucks en daar is de nieuwe Volvo FH met I-Save het beste bewijs van.

“Ook voor ons is iedere liter minder verbruik een kostenbesparing, daarom volgen we het brandstofverbruik van onze vrachtwagens op de voet.” vertelt CEO Tom Lambert. Omwille van de brandstofbesparingen was de interesse in de I-Save meteen gewekt.

Mazout Expres heeft een wagenpark van 5 trucks: drie Volvo distributiewagens met tankopbouw – die een 18.000 liter aan brandstof kunnen vervoeren – en twee Volvo FH-trekkers waarvan één uitgerust met de I-Save technologie. Hun Volvo FH met I-Save toont een aanzienlijke besparing in rijdend verbruik in vergelijking met de andere FH-trekker (zonder I-Save) die gelijkaardig werk verricht.

Naast het leveren van brandstoffen beschikken ze over 4 pompstations en doen ze via hun dochteronderneming Traen Technics aan tankcontroles, installatie en onderhoud van centrale verwarmingssystemen en sanitair.

Mazout Expres is alvast fan van de I-Save, treed jij ook in hun ecologische voetsporen? Laat je dan overtuigen door de I-Save tijdens een bezoek aan Derma Trucks. 050 31 18 83[email protected]

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld