Betere cashflow voor Volvo Trucks klanten dankzij nieuw servicecontract

Maak kennis met het Volvo Flexi-Gold contract! Dit op gebruik gebaseerde service contract berekent de maandelijkse kosten aan de hand van het aantal werkelijk afgelegde kilometers. Volvo Trucks creëert hiermee een grotere flexibiliteit voor de transporteurs om hun activiteiten aan te passen aan de marktomstandigheden.

Volvo Trucks stelt je graag hun gloednieuw Flexi-Gold servicecontract voor. Je geniet met dit contract van dezelfde dekking als het Volvo Gold contract maar de maandelijkse kosten worden opgesplitst in vaste en variabele onderdelen, bij deze berekening wordt rekening gehouden met de afgelegde kilometers van de truck.

Dit flexibel servicecontract is perfect voor transportbedrijven die vaak kortlopende overeenkomsten hebben of actief zijn in onvoorspelbare en fluctuerende markten. Het contract beschikt over een flexibiliteitsmarge van 40% waarbij het aantal afgelegde kilometers per jaar 20% boven of 20% onder het overeengekomen aantal kilometers mag gaan.

Nog even alles op een rijtje:

  • Onderhoudsactiviteiten en maandelijkse kosten op basis van aantal werkelijk afgelegde kilometers.
  • Flexibiliteitsmarge van 40%.
  • Dezelfde dekking en beschikbaarheid als Volvo Gold contract.
  • Vooral voor bedrijven met seizoensschommelingen en variërende jaarlijkse werklast.
  • Geen extra kosten of papierwerk bij overschrijden van aantal afgelegde kilometers aan het einde van het jaar.

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld