Volvo Trucks presenteert 2 zware elektrische concepttrucks

10 december 2019 gaat de geschiedenisboeken van Volvo Trucks in! Op deze dag werden 2 zware elektrische concepttrucks voor bouwwerkzaamheden en regionale transporten voorgesteld! Een testproject om de behoeften in deze bedrijfstakken en in de maatschappij te analyseren.

Hoe kan de impact op het milieu en klimaat van het zware vrachtverkeer worden verminderd terwijl de vraag naar transport blijft toenemen? Volvo Trucks komt met een geschikte oplossing naar voor – twee Europese elektrische concepttrucks voor bouwwerkzaamheden en regionale transporten staan in voor het verkennen van de toekomst en het demonstreren van de werking van elektrische trucks.

Met dit initiatief willen we bekijken hoeveel interesse er bestaat in de markt van bouwactiviteiten en regionale distributie en in de samenleving op zich.

Zware elektrische trucks kunnen de werkomgeving van chauffeurs en bouwvakkers verbeteren omdat ze een laag geluidsniveau en nul uitlaatemissies produceren tijdens de werkzaamheden. Dit laatste zal een aanzienlijk en positief effect hebben op de luchtkwaliteit in steden met veel bouwprojecten.

Meer interessante nieuwtjes voor u

Derma Trucks ontvangt een wildcard voor de VPS Competitie 2021

Bij Derma Trucks bouwen we steeds verder aan onze Volvo Penta afdeling waarbij we jou ondersteunen in alles wat betreft Volvo Penta Industries en Marine. Wat je vraag ook is, wij helpen je met heel veel plezier verder. Onlangs werden deze...

Ontdek alle vernieuwingen bij Derma Trucks

De eerste maand van dit jaar is alweer voorbij. Wij hebben echter niet gewacht tot 2022 om enkele van onze goeie voornemens waar te maken! Daarom delen wij graag enkele vernieuwingen die wij op het einde van afgelopen jaar doorvoerden bij Derma...

Even geduld