Première van Volvo FE Electric met containerhaak op MATEXPO

Van 11 t.e.m. 15 september is het opnieuw zover – de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Dan zal ook Volvo Trucks zijn primeur voorstellen. De Volvo FE Electric met containerhaak zal tijdens deze 5 dagen voor de eerste keer aan het grote publiek getoond worden!

Op stand A10 van Volvo Trucks zullen zowel trucks, constructiemachines als Volvo Penta tentoongesteld worden. En daarbij zit ook de gloednieuwe Volvo FE Electric met containerhaak!

Maar … wat is er nu zo speciaal aan de nieuwe Volvo FE Electric. Wel, deze truck rijdt volledig elektrisch zonder uitlaatgassen. Dit is gunstig voor de luchtkwaliteit en geluidsoverlast want de truck is fluisterstil, met dit in het achterhoofd is er een mogelijkheid om werken uit te voeren buiten de drukke uren, wat op zijn beurt ook de verkeersbelasting vermindert. Je geniet daarnaast ook van een uiterst aangename rijervaring door de kwalitatieve uitrusting en de weinige vibraties.

Tijdens MATEXPO 2019 zal ook Derma Trucks aanwezig zijn! Kom je ook eens langs om een babbeltje te slaan? Vergeet zeker ook niet je inschrijving te registreren.

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld