Kom alles te weten over je Volvo truck dankzij de online handleiding!

Bij de levering van je truck krijg je ook steeds de handleiding meegeleverd. Deze bestuurdershandleiding wordt voornamelijk als naslagwerk gebruikt na de aflevering en tijdens het gebruik van je Volvo truck. Maar hoe gemakkelijk zou het wel niet zijn wanneer je deze informatie al op voorhand zou kunnen raadplegen? Dit kan nu dankzij de online bestuurdershandleiding!

Dankzij deze online handleiding kan je altijd en overal kennis opdoen over je nieuwe Volvo truck, zelf vooraleer deze afgeleverd wordt. Zo kom je op voorhand al alles te weten over de functionaliteiten. Deze manier van werken geeft Volvo Trucks ook de mogelijkheid om de bestuurdershandleiding steeds up-to-date te houden met de allerlaatste informatie.

De digitale versie van de handleiding is een aanvulling op het analoge chauffeurshandboek wat in iedere truck terug te vinden is. Door deze digitalisering kan de informatie steeds aangepast worden en kunnen chauffeurs de nodige informatie altijd en overal raadplegen via hun telefoon, smartphone of via het scherm in hun truck. Bovendien kan deze handleiding geraadpleegd worden in een taal naar keuze.

Om de informatie overzichtelijk te maken in deze handleiding werd gekozen om deze chassis specifiek te maken. Na het invoeren van je chassisnummer krijg je een beknopte of uitgebreide handleiding die je Volvo truck tot in de puntjes gaat toelichten. Naast de hardcopy is de bestuurdershandleiding beschikbaar als webapplicatie, app, pdf of applicatie voor het besturingssysteem van je truck.

Dit alles maakt de aflevering van jouw nieuwe truck een stuk effici├źnter. Wanneer je op voorhand al inzicht krijgt in de werking van je nieuwe vrachtwagen, is de kans groot dat je minder vragen zult hebben voor je dealer bij de aflevering. Indien er dan nog onduidelijkheden zijn, is er meer tijd om deze in detail toe te gaan lichten.

Raadpleeg de online handleiding via https://bit.ly/DermaTrucks_Handleiding of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de aflevering van jouw Volvo truck. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe vrachtwagen? Neem een kijkje op onze website of geef ons een seintje via 050 31 18 83 of [email protected].

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld