Bouw nu je Volvo Truck helemaal digitaal via de Volvo Truck Builder!

Ontdek nu samen met ons de Volvo Truck Builder, een configurator waarmee je jouw Volvo Truck zelf kunt ontwerpen volledig naar jouw wensen! Zo start je helemaal voorbereid aan je zoektocht naar de perfecte Volvo Truck, afgestemd op jouw activiteiten.

Dankzij deze Volvo Truck Builder stel je je vrachtwagen volledig samen op basis van hetgeen jij nodig hebt. Op de website van Volvo Trucks kan je meteen aan de slag en krijg je binnen de kortste keren de vrachtwagen te zien waar jij van droomt. Via de Truck Builder Augmented Reality App voor je smartphone krijg je de nieuwe modellen zelf in AR te zien. Zo bekijk je jouw truck gewoon bij je thuis, op de salontafel of in je tuin.

Allereerst kan je doorgeven voor welk doeleinde je de Volvo Truck zult gebruiken. Hierbij kan je kiezen voor internationaal, regionaal, bouwtransport of voor de mijnbouw. Je krijgt dan meteen de Volvo Trucks te zien die hiervoor geschikt zijn. Eens je een model uitgekozen hebt, kan je aan de slag gaan met de configurator om de vrachtwagen volledig te personaliseren.

Hierbij heb je de mogelijkheid om je eigen aanpassingen door te voeren wat betreft volgende zaken:

Aandrijflijn: motorisaties en type versnellingsbak
Exterieur: cabine, kleur, afwerkingsniveau, koplampen
Chassis: bakwagen, trekker en asconfiguraties
Interieur: afwerkingsniveau interieur en type zetel

Eens je alles afgestemd hebt op je eigen wensen, kan je je contactgegevens invullen en je verdeler kiezen. De gekozen Volvo Trucks dealer krijgt dan al je informatie toegestuurd en kan je meteen verder helpen bij je zoektocht naar de perfecte Volvo Truck!

Hoewel er heel wat mogelijkheden zijn om zelf je vrachtwagen samen te stellen in deze configurator, zijn er nog enkele beperkingen. Er zijn namelijk nog tal van andere chassisconfiguraties, cabines en kleuren beschikbaar die je zonder problemen bij je Volvo Trucks dealer kunt ontdekken.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de Volvo Truck Builder op de website of download de Truck Builder Augmented Reality App op je smartphone. Ontwerp je eigen Volvo Truck en ontdek samen met ons hoe wij dit kunnen waarmaken voor je!

Meer weten over de mogelijkheden om jouw Volvo Truck samen te stellen? Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met ons via 050 31 18 83 of [email protected].

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld