‘s Werelds grootste servicemarktwedstrijd VISTA gaat terug van start

Op 30 september gingen de inschrijvingen voor VISTA opnieuw van start. ‘s Werelds grootste servicemarktwedstrijd blijft jaar na jaar groeien en gokt voor deze editie op meer dan 20.000 deelnemers uit het Volvo Trucks en Volvo Buses netwerk!

De Volvo International Service Training Awards is een tweejaarlijkse wedstrijd voor techniekers van het Volvo Trucks en Volvo Buses dealernetwerk. De wedstrijd draait erom om teamwork aan te moedigen, teamgeest en trots te bevorderen, zelfontplooing te stimuleren en vaardigheden te ontwikkelen.

Met de wedstrijd wil Volvo zijn wereldwijde klantenservice bevorderen en daardoor ook een hogere klantentevredenheid opwekken. Dit jaar worden meer dan 20.000 deelnemende technici verwacht voor VISTA.

Vorig jaar presteerde ons Derma Trucks team uitstekend en behaalden we hierdoor een zilveren medaille wereldwijd! Ook dit jaar staan we opnieuw paraat!

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld