Twee unieke Volvo Edition2 exemplaren exclusief bij Derma Trucks

29 januari 2020

De perfecte combinatie tussen uitstekende prestaties, veiligheid, chauffeurscomfort en brandstofefficiëntie: dat is wat je krijgt bij de Volvo Edition2 Truck!

De Volvo Edition2 Trucks zijn twee special editions van het Volvo FH gamma die u zullen verbluffen met een optimale prestatie onder alle omstandigheden. Daarnaast zijn ze de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, brandstofefficiëntie en een uitmuntende veiligheid van de chauffeur.

De special edition van de Volvo FH met I-Save beschikt over 300 Nm extra koppel waardoor de gemiddelde snelheid in de lucht gaat terwijl het brandstofverbruik gelijk zal blijven. In combinatie met brandstofbesparende functies zal het brandstofverbruik zelf aanzienlijk dalen!

Het moderne stuursysteem Volvo Dynamic Steering en het luchtgeveerde chassis zorgen voor een perfecte stabiliteit bij hoge snelheden en volledige controle bij lage snelheden. Ook de Volvo I-See technologie werkt als brandstofbesparende functie omdat het systeem de topografie van de weg leert en opslaat waardoor de prestaties van de truck hierop afgesteld worden.

De truck onderscheidt zich door zijn exclusieve details, o.a. terug te vinden in de combinatie van de grijze en mat zwarte cabinekleur met pianolak zwart gespoten chassis, tanks, grille, etc. De subtiele blauwe details maken het geheel af!

Het unieke en exclusieve interieur trekt deze lijn volledig door. De trucks zijn voorzien van een uitwerking met de beste materialen zoals de speciaal ontworpen lederen zetels met blauwe details, het zwart leder beklede dashboard, etc. Het High Performance Audio Systeem met subwoofer en tweeters laten je genieten van het beste geluid.

Meer interessante nieuwtjes voor u

15 juni 2020

De Volvo FMX blaast dit jaar 10 kaarsjes uit

In april 2010, ondertussen al 10 jaar geleden, introduceerde Volvo Trucks een truck specifiek voor het bouwsegment, de Volvo FMX. Dankzij de vele innovatieve uitwerkingen is deze truck al 10 jaar één van de belangrijkste spelers in de wereld van bouw...

14 mei 2020

Volvo Group en Daimler bundelen de krachten voor productie brandstofcellen

Volvo Group bundelt de krachten met Daimler Truck AG voor de grootschalige productie van brandstofcellen, deze cellen liggen aan de basis voor de uitwerking van waterstoftrucks die beide merken in de toekomst op de markt willen introduceren.  De...

Even geduld