‘s Werelds grootste servicemarktwedstrijd VISTA gaat terug van start

10 oktober 2019

Op 30 september gingen de inschrijvingen voor VISTA opnieuw van start. ‘s Werelds grootste servicemarktwedstrijd blijft jaar na jaar groeien en gokt voor deze editie op meer dan 20.000 deelnemers uit het Volvo Trucks en Volvo Buses netwerk!

De Volvo International Service Training Awards is een tweejaarlijkse wedstrijd voor techniekers van het Volvo Trucks en Volvo Buses dealernetwerk. De wedstrijd draait erom om teamwork aan te moedigen, teamgeest en trots te bevorderen, zelfontplooing te stimuleren en vaardigheden te ontwikkelen.

Met de wedstrijd wil Volvo zijn wereldwijde klantenservice bevorderen en daardoor ook een hogere klantentevredenheid opwekken. Dit jaar worden meer dan 20.000 deelnemende technici verwacht voor VISTA.

Vorig jaar presteerde ons Derma Trucks team uitstekend en behaalden we hierdoor een zilveren medaille wereldwijd! Ook dit jaar staan we opnieuw paraat!

Meer interessante nieuwtjes voor u

14 mei 2020

Volvo Group en Daimler bundelen de krachten voor productie brandstofcellen

Volvo Group bundelt de krachten met Daimler Truck AG voor de grootschalige productie van brandstofcellen, deze cellen liggen aan de basis voor de uitwerking van waterstoftrucks die beide merken in de toekomst op de markt willen introduceren.  De...

16 april 2020

Volvo Trucks schenkt 102 ruitenwissermotoren aan VUB voor beademingsapparatuur

De COVID-19 epidemie zou kunnen leiden tot een groot tekort aan beademingsapparatuur. Als initiatief ontwerpte een werkgroep van de VUB een low cost en snel te produceren beademingstoestel. Voor dit unieke ontwerp bleken onze Volvo Trucks...

Even geduld