‘s Werelds grootste servicemarktwedstrijd VISTA gaat terug van start

Op 30 september gingen de inschrijvingen voor VISTA opnieuw van start. ‘s Werelds grootste servicemarktwedstrijd blijft jaar na jaar groeien en gokt voor deze editie op meer dan 20.000 deelnemers uit het Volvo Trucks en Volvo Buses netwerk!

De Volvo International Service Training Awards is een tweejaarlijkse wedstrijd voor techniekers van het Volvo Trucks en Volvo Buses dealernetwerk. De wedstrijd draait erom om teamwork aan te moedigen, teamgeest en trots te bevorderen, zelfontplooing te stimuleren en vaardigheden te ontwikkelen.

Met de wedstrijd wil Volvo zijn wereldwijde klantenservice bevorderen en daardoor ook een hogere klantentevredenheid opwekken. Dit jaar worden meer dan 20.000 deelnemende technici verwacht voor VISTA.

Vorig jaar presteerde ons Derma Trucks team uitstekend en behaalden we hierdoor een zilveren medaille wereldwijd! Ook dit jaar staan we opnieuw paraat!

Meer interessante nieuwtjes voor u

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Verplichte veiligheidssystemen voor jouw nieuwe truck met de General Safety Regulation (GSR)

Vanaf juli 2024 zal de General Safety Regulation (GSR) in werking treden, een baanbrekende EU-verordening die van toepassing is op alle nieuwe vrachtwagens die in de EU worden verkocht. Deze regelgeving heeft tot doel de veiligheid op de weg te...

Even geduld