Première van Volvo FE Electric met containerhaak op MATEXPO

26 augustus 2019

Van 11 t.e.m. 15 september is het opnieuw zover – de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Dan zal ook Volvo Trucks zijn primeur voorstellen. De Volvo FE Electric met containerhaak zal tijdens deze 5 dagen voor de eerste keer aan het grote publiek getoond worden!

Op stand A10 van Volvo Trucks zullen zowel trucks, constructiemachines als Volvo Penta tentoongesteld worden. En daarbij zit ook de gloednieuwe Volvo FE Electric met containerhaak!

Maar … wat is er nu zo speciaal aan de nieuwe Volvo FE Electric. Wel, deze truck rijdt volledig elektrisch zonder uitlaatgassen. Dit is gunstig voor de luchtkwaliteit en geluidsoverlast want de truck is fluisterstil, met dit in het achterhoofd is er een mogelijkheid om werken uit te voeren buiten de drukke uren, wat op zijn beurt ook de verkeersbelasting vermindert. Je geniet daarnaast ook van een uiterst aangename rijervaring door de kwalitatieve uitrusting en de weinige vibraties.

Tijdens MATEXPO 2019 zal ook Derma Trucks aanwezig zijn! Kom je ook eens langs om een babbeltje te slaan? Vergeet zeker ook niet je inschrijving te registreren.

Meer interessante nieuwtjes voor u

14 mei 2020

Volvo Group en Daimler bundelen de krachten voor productie brandstofcellen

Volvo Group bundelt de krachten met Daimler Truck AG voor de grootschalige productie van brandstofcellen, deze cellen liggen aan de basis voor de uitwerking van waterstoftrucks die beide merken in de toekomst op de markt willen introduceren.  De...

16 april 2020

Volvo Trucks schenkt 102 ruitenwissermotoren aan VUB voor beademingsapparatuur

De COVID-19 epidemie zou kunnen leiden tot een groot tekort aan beademingsapparatuur. Als initiatief ontwerpte een werkgroep van de VUB een low cost en snel te produceren beademingstoestel. Voor dit unieke ontwerp bleken onze Volvo Trucks...

Even geduld