Mazout Expres positief over hun Volvo FH met I-Save

31 maart 2020

Vorig jaar leverden we een Volvo FH met I-Save technologie af aan onze klant Mazout Expres. Enkele maanden na de eerste kilometers spreekt Mazout Expres over de positieve ervaring die de I-Save in hun zaak bracht.

Mazout Expres mag dan wel in de brandstofsector actief zijn, toch schenken ze veel aandacht aan het verbruik van hun eigen trucks en daar is de nieuwe Volvo FH met I-Save het beste bewijs van.

“Ook voor ons is iedere liter minder verbruik een kostenbesparing, daarom volgen we het brandstofverbruik van onze vrachtwagens op de voet.” vertelt CEO Tom Lambert. Omwille van de brandstofbesparingen was de interesse in de I-Save meteen gewekt.

Mazout Expres heeft een wagenpark van 5 trucks: drie Volvo distributiewagens met tankopbouw – die een 18.000 liter aan brandstof kunnen vervoeren – en twee Volvo FH-trekkers waarvan één uitgerust met de I-Save technologie. Hun Volvo FH met I-Save toont een aanzienlijke besparing in rijdend verbruik in vergelijking met de andere FH-trekker (zonder I-Save) die gelijkaardig werk verricht.

Naast het leveren van brandstoffen beschikken ze over 4 pompstations en doen ze via hun dochteronderneming Traen Technics aan tankcontroles, installatie en onderhoud van centrale verwarmingssystemen en sanitair.

Mazout Expres is alvast fan van de I-Save, treed jij ook in hun ecologische voetsporen? Laat je dan overtuigen door de I-Save tijdens een bezoek aan Derma Trucks. 050 31 18 83[email protected]

Meer interessante nieuwtjes voor u

15 juni 2020

De Volvo FMX blaast dit jaar 10 kaarsjes uit

In april 2010, ondertussen al 10 jaar geleden, introduceerde Volvo Trucks een truck specifiek voor het bouwsegment, de Volvo FMX. Dankzij de vele innovatieve uitwerkingen is deze truck al 10 jaar één van de belangrijkste spelers in de wereld van bouw...

14 mei 2020

Volvo Group en Daimler bundelen de krachten voor productie brandstofcellen

Volvo Group bundelt de krachten met Daimler Truck AG voor de grootschalige productie van brandstofcellen, deze cellen liggen aan de basis voor de uitwerking van waterstoftrucks die beide merken in de toekomst op de markt willen introduceren.  De...

Even geduld