De nieuwe Volvo FH, FH16, FMX en FM nu te bestellen

Door de coronacrisis wachten we al enige tijd op het startschot van onze nieuwe FH, FH16, FMX en FM. Na een uitstel van 6 maanden is het eindelijk tijd om de bestelbonnen op te maken!

Tijd om werk te maken van een nieuwe Volvo Truck! Is jouw vrachtwagen aan vervanging toe? Dan zal één van onze nieuwe modellen je zeker bekoren. We stellen ze even kort aan je voor!

Volvo FH – Winstgevendheid troef

Bij onze FH-editie 2020 staat brandstofefficiëntie centraal. Niet alleen voor het milieu maar ook voor je zaak is het gunstig om de brandstofkosten zo laag mogelijk te houden zonder in te perken aan capaciteit. Een gegarandeerde win-win situatie met deze langeafstandstruck.

Het juiste vermogen voor de juiste goederen en wegen die je moet doorkruisen, de FH kan volledig naar jouw bedrijf ontworpen worden. Be prepared!

Bij langeafstandstransport spendeert de chauffeur heel wat tijd in de cabine, daarom maakten we onze cabine zo comfortabel dat we een gevoel van thuiskomen creëren. Geen ergonomische klachten meer!

Volvo FH16 – Vermogen en comfort, the perfect match

De vertrouwde cabine van de huidige FH16 wordt volledig geüpgraded in de nieuwe editie. Je ervaart een onherkenbaar comfort en de digitale wereld recht vanuit de bestuurdersstoel. Het complete dashboard kreeg een nieuwe look zodat de chauffeur de handen aan het stuur en de ogen op de weg kan houden. Safety first!

De FH16 is in staat om de zwaarste trekkers te vervoeren maar blijft soepel en wendbaar op de weg. De meest uitdagende wegomstandigheden kennen geen geheimen voor deze truck. Een helling oprijden in de hoogste versnelling zonder beduidend meer brandstof te verbruiken? Het kan met de FH16!

Volvo FMX – De robuuste bouwpartner

Onze nieuwe Volvo FMX is de partner voor extreme omstandigheden en ondergronden. Voor de robuuste bouwtruck van ons gamma is geen uitdaging te groot!

Kom je dagelijks in aanraking met modderige of onverharde wegen? Deze vrachtwagen is de geschikte kracht om je dagelijkse taken uit te voeren zonder tijd te verliezen! Stel hem volledig samen volgens jouw noden en wensen en kies voor comfort en winstgevendheid.

Volvo FM – Het kantoor op wielen

Multifunctioneel, dat is hoe we onze nieuwe Volvo FM kunnen noemen. Stap in, in deze truck en je werkdag kan productief beginnen! Het is één van de meest veelzijdige trucks ooit ontworpen door Volvo Trucks mede dankzij de 6 cabineformaten en diverse aandrijflijnen op maat van jouw dagelijkse taken.

Onze FM vult al je transportbehoeften in. Trek je de baan op in een stedelijke omgeving, zet je hem in voor internationaal transport of voor het oppakken van containers in de haven. Alles is mogelijk met de juiste uitrusting van onze Volvo FM.

Is jouw interesse gewekt? Laat je bijstaan in de juiste keuze van jouw nieuwe vrachtwagen bij Derma Trucks en vraag nu meer info aan over één van onze nieuwe modellen via 050 31 18 83 of via [email protected].

Meer interessante nieuwtjes voor u

Internationaal transport? Vergeet de verplichte retrofit niet van jouw tachograaf

Met het oog op de recente wijzigingen in het Mobiliteitspakket, willen we je graag herinneren aan de cruciale verandering met betrekking tot de tachograaf voor wie internationaal transport uitvoert.  Conform de nieuwe voorschriften moeten oudere...

Maak kennis met VECTO

Vehicle Energy Consumption Calculation Tool, oftewel VECTO is nu misschien niet een term die je dagelijks hoort. Toch is het een revolutionaire app die een cruciale rol speelt bij het verminderen van de CO2-uitstoot van vrachtwagens. Deze tool stelt...

Even geduld