Betere cashflow voor Volvo Trucks klanten dankzij nieuw servicecontract

7 november 2019

Maak kennis met het Volvo Flexi-Gold contract! Dit op gebruik gebaseerde service contract berekent de maandelijkse kosten aan de hand van het aantal werkelijk afgelegde kilometers. Volvo Trucks creëert hiermee een grotere flexibiliteit voor de transporteurs om hun activiteiten aan te passen aan de marktomstandigheden.

Volvo Trucks stelt je graag hun gloednieuw Flexi-Gold servicecontract voor. Je geniet met dit contract van dezelfde dekking als het Volvo Gold contract maar de maandelijkse kosten worden opgesplitst in vaste en variabele onderdelen, bij deze berekening wordt rekening gehouden met de afgelegde kilometers van de truck.

Dit flexibel servicecontract is perfect voor transportbedrijven die vaak kortlopende overeenkomsten hebben of actief zijn in onvoorspelbare en fluctuerende markten. Het contract beschikt over een flexibiliteitsmarge van 40% waarbij het aantal afgelegde kilometers per jaar 20% boven of 20% onder het overeengekomen aantal kilometers mag gaan.

Nog even alles op een rijtje:

  • Onderhoudsactiviteiten en maandelijkse kosten op basis van aantal werkelijk afgelegde kilometers.
  • Flexibiliteitsmarge van 40%.
  • Dezelfde dekking en beschikbaarheid als Volvo Gold contract.
  • Vooral voor bedrijven met seizoensschommelingen en variërende jaarlijkse werklast.
  • Geen extra kosten of papierwerk bij overschrijden van aantal afgelegde kilometers aan het einde van het jaar.

Meer interessante nieuwtjes voor u

15 juni 2020

De Volvo FMX blaast dit jaar 10 kaarsjes uit

In april 2010, ondertussen al 10 jaar geleden, introduceerde Volvo Trucks een truck specifiek voor het bouwsegment, de Volvo FMX. Dankzij de vele innovatieve uitwerkingen is deze truck al 10 jaar één van de belangrijkste spelers in de wereld van bouw...

14 mei 2020

Volvo Group en Daimler bundelen de krachten voor productie brandstofcellen

Volvo Group bundelt de krachten met Daimler Truck AG voor de grootschalige productie van brandstofcellen, deze cellen liggen aan de basis voor de uitwerking van waterstoftrucks die beide merken in de toekomst op de markt willen introduceren.  De...

Even geduld