Betere cashflow voor Volvo Trucks klanten dankzij nieuw servicecontract

7 november 2019

Maak kennis met het Volvo Flexi-Gold contract! Dit op gebruik gebaseerde service contract berekent de maandelijkse kosten aan de hand van het aantal werkelijk afgelegde kilometers. Volvo Trucks creëert hiermee een grotere flexibiliteit voor de transporteurs om hun activiteiten aan te passen aan de marktomstandigheden.

Volvo Trucks stelt je graag hun gloednieuw Flexi-Gold servicecontract voor. Je geniet met dit contract van dezelfde dekking als het Volvo Gold contract maar de maandelijkse kosten worden opgesplitst in vaste en variabele onderdelen, bij deze berekening wordt rekening gehouden met de afgelegde kilometers van de truck.

Dit flexibel servicecontract is perfect voor transportbedrijven die vaak kortlopende overeenkomsten hebben of actief zijn in onvoorspelbare en fluctuerende markten. Het contract beschikt over een flexibiliteitsmarge van 40% waarbij het aantal afgelegde kilometers per jaar 20% boven of 20% onder het overeengekomen aantal kilometers mag gaan.

Nog even alles op een rijtje:

  • Onderhoudsactiviteiten en maandelijkse kosten op basis van aantal werkelijk afgelegde kilometers.
  • Flexibiliteitsmarge van 40%.
  • Dezelfde dekking en beschikbaarheid als Volvo Gold contract.
  • Vooral voor bedrijven met seizoensschommelingen en variërende jaarlijkse werklast.
  • Geen extra kosten of papierwerk bij overschrijden van aantal afgelegde kilometers aan het einde van het jaar.

Meer interessante nieuwtjes voor u

14 mei 2020

Volvo Group en Daimler bundelen de krachten voor productie brandstofcellen

Volvo Group bundelt de krachten met Daimler Truck AG voor de grootschalige productie van brandstofcellen, deze cellen liggen aan de basis voor de uitwerking van waterstoftrucks die beide merken in de toekomst op de markt willen introduceren.  De...

16 april 2020

Volvo Trucks schenkt 102 ruitenwissermotoren aan VUB voor beademingsapparatuur

De COVID-19 epidemie zou kunnen leiden tot een groot tekort aan beademingsapparatuur. Als initiatief ontwerpte een werkgroep van de VUB een low cost en snel te produceren beademingstoestel. Voor dit unieke ontwerp bleken onze Volvo Trucks...

Even geduld